Поръчки и доставки

Регистрация в  www.sladuranite.com 

За да направите поръчка на предлаганите в този електронен магазин стоки, е необходимо първо да се регистрирате. При регистрацията трябва да въведете адрес, Вашето име и фамилия, e-mail, телефони за връзка. С отбелязване в полето "Съгласен съм с Общите условия" клиентът извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите Общи условия и ги приема.

Поръчка 

При заявена от Вас поръчка ще получите автоматичен имейл за потвърждение. Последващ имейл ще Ви уведоми за обработката на Вашата поръчка. Направената поръчка в сайта не Ви гарантира автоматично, че всички продукти са налични. При изчерпани артикули ще се свържем с Вас на посочения телефон или имейл. Поръчките се изпращат в рамките на пет работни дни след заявяването им от страна на клиента.

При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил.

Ако желаете да анулирате своята поръчка е необходимо да ме уведомите своевременно. Ако не го направите и откажете да получите пратката се задължавате да заплатите цената на куриерската услуга в двете посоки в 7 дневен срок.

Цена на поръчката 

Всички цени са в български лева с включен ДДС. Поради следването на световните маркетингови тенденции, производителите си запазват правото да правят промени в дизайна и опаковката на моделите.

Доставка

Доставката е с Еконт с наложен платеж. Ще заплатите вашата поръчка на куриера, когато я получите.

Разходите за доставка са за ваша сметка.

Доставката е до седем работни дни, в зависимост от наличностите.